معرفی به دوستان

کتاب تغذیه

قیمت: 7,000 تومان
قیمت برای شما: 7,000 تومان
کالا موجود نمی باشد
مقدمه
درباره‌ی این کتاب
قواعد رعایت‌شده در این کتاب
آنچه لازم نیست بخوانید
تصورات خنده‌دار
نمادهای به کار رفته در این کتاب
مقصد بعدی
فصل ۱: منظور از تغذیه چیست؟
تغذیه یعنی زندگی
اصول اولیه: انرژی و مواد غذایی
ماده‌ی مغذی ضروری چیست؟
حفظ مواد مغذی در غذا
دیگر عناصر جالب در مواد غذایی
بدن شما ترکیبی است از موادی که می‌خورید
وضعیت تغذیه‌ای شما
گنجاندن مواد غذایی در قفسه‌ی دارو
کشف حقایق تغذیه‌ای
دست‌اندرکاران تغذیه
آیا این خبر موثق است؟
فصل ۲: مواد غذایی مورد نیاز بدن چقدر است؟
مواد غذایی ضروری
توصیه‌هایی در مورد کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها، فیبرهای غذایی و الکل
افراد مختلف، نیازهای متفاوت
فصل ۳: پروتئین قدرتمند
نگاهی به درون و بیرون بدن: پروتئین به کجا می‌رود
به‌کارگیری پروتئین: بدن چطور از پروتئین استفاده می‌کند
دسته‌بندی پروتئین: برای پروتئینی که می‌خورید چه اتفاقی می‌افتد
بررسی انواع پروتئین: تمام پروتئین‌ها یکسان نیستند
پروتئین‌های ضروری و غیرضروری
پروتئین‌های باکیفیت و بی‌کیفیت
پروتئین‌های کامل و ناکامل
چقدر پروتئین نیاز دارید
محاسبه‌ی میزان دقیق
نشانه‌های کمبود پروتئین
افزایش جیره‌ی پروتئین: شرایط ویژه
اجتناب از زیاده‌روی در مصرف پروتئین
فصل ۴: حقایقی درباره‌ی چربی و کلسترول
دانستنی‌هایی درباره‌ی چربی‌ها
آشنایی با نحوه‌ی استفاده‌ی بدن از چربی
دریافت انرژی از چربی‌ها
توجه کردن به چربی‌های غذایی
میزان مناسب چربی
اسیدهای چرب ضروری
کشف چربی در انواع مواد غذایی
تعریف اسیدهای چرب و ارتباط آن با چربی‌های خوراکی
رابطه‌ی کلسترول با شما
کلسترول و بیماری‌های قلبی
زندگی با لیپوپروتئین‌ها
رژیم غذایی و کلسترول
فصل ۵: کربوهیدرات‌ها: داستانی پیچیده
ارزیابی کربوهیدرات‌ها
کربوهیدرات‌ها و انرژی: یک داستان عاشقانه‌ی بیوشیمیایی
گلوکز چگونه تبدیل به انرژی می‌شود
چرا خوردن مقادیر زیاد کربوهیدرات، باعث بزرگ شدن باسن می‌شود
راه‌های دیگر استفاده‌ی بدن از کربوهیدرات‌ها
یافتن کربوهیدرات‌های مورد نیاز بدن
مشکلات مرتبط با کربوهیدرات‌ها
چه کسانی به کربوهیدرات بیشتر نیاز دارند؟
فیبرهای غذایی: مواد غیرمغذی در غذاهای حاوی کربوهیدرات
دو نوع فیبر غذایی
دریافت فیبر از غذا
چه مقدار فیبر غذایی نیاز دارید؟
فصل ۶: آب و بدن
بررسی راه‌های استفاده‌ی بدن از آب
حفظ میزان مناسب آب در بدن
حرکت تعادلی: نقش الکترولیت‌ها
خشک شدن بدن بدون آب و الکترولیت کافی
تأمین آب مورد نیاز
دریافت آب و الکترولیت بیشتر در صورت لزوم
حالت تهوع دارید
به‌شدت مشغول کار یا ورزش در هوای گرم هستید
از رژیم غذایی پرپروتئین استفاده می‌کنید
از داروی خاصی استفاده می‌کنید
فشار خون‌تان بالاست
فصل ۷: رژیم غذایی سالم چیست؟
رهنمودهای تغذیه برای آمریکایی‌ها چه چیزهایی است؟
کنترل وزن بدن
دریافت مغذی‌ترین کالری‌ها
وزن خود را مدیریت کنید
فعالیت فیزیکی داشته باشید
انتخاب هوشمندانه‌ی غذا
انتخاب مواد گیاهی مناسب
کشف چربی‌ها
اعتماد کردن به کربوهیدرات‌ها
محدودکردن نمک، متعادل کردن پتاسیم
زندگی را آسان بگیرید
فصل ۸: انتخاب عاقلانه‌ی مواد غذایی
هرم‌های تغذیه: مبانی هرم‌های غذایی
نخستین هرم راهنمای غذایی وزارت کشاورزی آمریکا (USDA)
هرم راهنمای غذایی جدید، ۲۰۰۵
درک برچسب‌های حقایق تغذیه‌ای
فقط حقایق
فهرست ترکیبات
انتخاب غذا با کمک هرم غذایی من و برچسب‌های حقایق تغذیه
کلام آخر درباره‌ی آمار و نمودارها

توضیحات

 شما همان چیزی هستید که می‌خورید پس درست تغذیه کنید!

این راهنمای ساده کمک می‌کند در انتخاب روزانه‌ی مواد غذایی درست عمل کنید؛ از مقدار پروتئین، چربی و کربوهیدرات مورد نیاز بدن گرفته تا رعایت یک رژیم غذایی سالم، این کتاب اطلاعات مفید فراوانی در اختیارتان می‌گذارد. تغذیه For Dummies روش زندگی شما را تغییر می‌دهد و شما را به فردی سالم‌تر و آگاه‌تر نسبت به تغذیه‌ی صحیح بدل می‌کند.

 همه‌چیز درباره‌ی کربوهیدرات‌ها ـ انواع کربوهیدرات‌ها، نقش هر یک در سلامت و قوای جسمانی و راه‌های استفاده‌ی بدن از کربوهیدرات‌ها را تشریح می‌کنیم.
 آب و بدن ـ دلایل اهمیت فوق‌العاده‌ی آب برای بدن و چگونگی حفظ آن را بررسی می‌کنیم.
 انتخاب هوشمندانه‌ی مواد غذایی ـ با هرم راهنمای غذایی، برچسب‌های تغذیه‌‌ای و نحوه‌ى استفاده از آن‌ها به منظور پیروی از یک رژیم غذایی سالم آشنا می‌‌شوید.


نویسنده : کارول آن رینزلر

مترجم : مهرک ایروانلو
108 صفحه
پاییز  1394

پرسش و پاسخ

برای این پیشنهاد نظری ثبت نشده، شما اولین نظر را ارسال نمایید.

برای ارسال دیدگاه، باید در سایت لاگین نمایید.

     

محصولات مرتبط

25,000 تومان
17,000 تومان
مشاهده تمام الو آفرهای مرتبط ...